Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Reparatie overige modellen

Ook alle overige modellen worden door ons ondersteund zolang er onderdelen voor verkrijgbaar zijn. Dus heeft u een toestel dat niet op onze website vermeld staat? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hiernaast, dan kijken wij of we wat voor u kunnen betekenen.

U kunt ons ook zonder afspraak in de winkel langskomen, mailen op info@telepunt.nl of bellen op 053-3001165

Glas en digitizer reparatie

Is het scherm van uw telefoon of tablet gebarsten of heeft u veel krassen op uw scherm? Dan hoeft vaak alleen het glas en de digitizer te worden vervangen. Dit is de laag die over het LCD scherm van uw toestel gelijmd is. De digitizer is de laag die het aanraken van het scherm detecteert.

iPad LCD scherm reparatie

Geeft het scherm van uw telefoon of tablet geen beeld of rare kleuren? Dan kan het zijn dat uw LCD scherm kapot is. Deze wordt dan meestal tegelijk met het glas en de digitizer vervangen.

iPad Batterij vervangen

Is de batterij van uw telefoon of tablet erg snel leeg of laadt hij niet meer goed op? Laat dan door ons uw batterij vervangen. Wij kunnen uw batterij ook vervangen als hier geen standaard klepje voor is, bijvoorbeeld bij een iphone.

Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Back To Top