Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Samsung Galaxy S8
Originele Samsung Onderdelen
BTW-factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
SamsungGalaxy S8Batterij vervangen
(Origineel)
€ 69
SamsungGalaxy S8
(SM-G950)
Achterkant vervangen (Origineel)€ 59
SamsungGalaxy S8
(SM-G950)
Schermreparatie (Origineel)€ 219

Galaxy S8 Reparatie

Galaxy S8 scherm vervangen?

Is het glas van uw Galaxy S8 gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw Galaxy S8 snel en professioneel vervangen!

Over de Galaxy S8

De Galaxy S8 is een grote verandering ten opzichte van zijn voorgangers, de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Zo heeft de Galaxy S8 aan de voorkant zeer kleine randen, waardoor het één en al scherm lijkt. De telefoon heeft daarmee ook geen home-button meer, in tegenstelling tot zijn voorgangers. Het scherm zelf is een 5,8 inch Super AMOLED-scherm met een Quad HD+-resolutie van 2960×1440 pixels. Hiermee wordt het scherm in verhouding iets langer dan zijn voorgangers. In plaats van 16:9 is de beeldverhouding nu 18,5:9. Het scherm van de Galaxy S8 is bovendien aan de zijkanten gebogen, net zoals bij de voormalige Edge-modellen. Verder heeft de telefoon de snelle Exynos 8895 processor van Samsung aan boord. De camera aan de achterkant heeft 12 megapixels, net als zijn voorganger. Hoewel dit niet veel lijkt, heeft de telefoon een grote sensor, wat foto’s scherper en gedetailleerder maakt. Aan de voorkant bevat de Galaxy S8 een 8 megapixel camera. Verder heeft het toestel een grote 3000 mAh batterij.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de Galaxy S8 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw Galaxy S8 dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top