Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Galaxy S6 Edge
Originele Samsung
onderdelen
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
SamsungGalaxy S6 EdgeAchterkant vervangen (origineel)€ 39
SamsungGalaxy S6 EdgeBatterij vervangen
(Origineel)
€ 59
SamsungGalaxy S6 EdgeSchermreparatie (origineel)€ 119

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Galaxy S6 Edge scherm laten repareren?

Is het glas van uw Samsung Galaxy S6 Edge gebarsten of geeft het beeld het toestel geen beeld? Wij gebruiken een originele Samsung display module om uw Samsung Galaxy S6 Edge snel en professioneel te repareren!

Over de Samsung Galaxy S6 Edge

De Samsung Galaxy S6 Edge onderscheidt zich behoorlijk van zijn voorganger door het gebogen scherm. Het 5,1 inch Super Amoled Dual Edge scherm is indrukwekkend goed. Deze heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels, wat bij deze telefoon neerkomt op 577 pixels per inch. Het RAM geheugen is maar liefst 3 GB en de interne opslag is 32, 64 of 128 GB. Door de krachtige hardware is de Galaxy S6 Edge behoorlijk snel. De camera’s zijn ook erg goed. De achter-camera: 16 megapixel / 4k UHD video opname. De voor-camera: 5 megapixel. De Samsung Galaxy S6 Edge is uitgerust met een vingerafdrukscanner, die erg snel en nauwkeurig werkt. De batterij van de Samsung Galaxy S6 Edge heeft een capaciteit van 2600 mAh.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw Samsung Galaxy S6 Edge dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top