Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Samsung Galaxy S10e
Originele Samsung Onderdelen
Winkel in Enschede
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
SamsungGalaxy S10eAchterkant vervangen (Origineel)€ 69
SamsungGalaxy S10eBatterij vervangen
(Origineel)
€ 69
SamsungGalaxy S10e
Schermreparatie (Origineel)€ 209

Galaxy S10e Reparatie

Galaxy S10e scherm vervangen?

Is het glas van uw Galaxy S10e gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw Galaxy S10e snel en professioneel vervangen!

Over de Galaxy S10e

De Galaxy S10e is een opvolger van de Galaxy S9, en is een iets kleinere en goedkopere variant van de Galaxy S10. Opnieuw heeft de Galaxy S10e aan de voorkant nog steeds zeer dunne randen, waardoor het één en al scherm lijkt. De vingerafdrukscanner is nu verplaatst naar de aan/uit-knop aan de zijkant van de telefoon. Het scherm van de Galaxy S10e is een 5,8 inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2280×1080 pixels. Opnieuw heeft de nieuwe Galaxy lijn van Samsung een nieuwe en snellere processor van Samsung aan boord. De camera setup aan de achterkant heeft twee 12 megapixel sensoren. Opnieuw kan de sensor van de Galaxy S10e beelden opnemen tot 960 fps. Aan de voorkant bevat de Galaxy S10e een 10 megapixel camera, tegenover 8 van zijn voorganger. Verder heeft het toestel een 3100 mAh batterij.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de Galaxy S10e geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw Galaxy S10e dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top