Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Samsung Galaxy S10
Originele Samsung Onderdelen
Winkel in Enschede
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
SamsungGalaxy S10Achterkant vervangen (Origineel)€ 69
SamsungGalaxy S10Batterij vervangen
(Origineel)
€ 69
SamsungGalaxy S10Schermreparatie (Origineel)€ 259

Galaxy S10 Reparatie

Galaxy S10 scherm vervangen?

Is het glas van uw Galaxy S10 gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw Galaxy S10 snel en professioneel vervangen!

Over de Galaxy S10

De Galaxy S10 is de opvolger van de Galaxy S9. Opnieuw heeft de Galaxy S10 aan de voorkant nog steeds zeer dunne randen, waardoor het één en al scherm lijkt. De vingerafdrukscanner is nu verplaatst naar de onderkant van het scherm, zodat de telefoon unlocked kan worden door de vinger van de gebruiker op het scherm zelf te plaatsen. Het scherm van de Galaxy S10 is een 6,1 inch Super AMOLED-scherm met een resolutie van 3040×1440 pixels. Opnieuw heeft de nieuwe Galaxy lijn van Samsung een nieuwe en snellere processor van Samsung aan boord. De camera setup aan de achterkant heeft een 12 megapixel sensor, net als zijn voorganger, maar heeft daarnaast ook een nieuwe 16 megapixel ultra-groothoek lens. Opnieuw kan de sensor van de Galaxy S10 beelden opnemen tot 960 fps. Aan de voorkant bevat de Galaxy S10 een 10 megapixel camera, tegenover 8 van zijn voorganger. Verder heeft het toestel een grote 3400 mAh batterij.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de Galaxy S10 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw Galaxy S10 dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top