Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Samsung Galaxy S9 Plus
Originele Samsung Onderdelen
Winkel in Enschede
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
SamsungGalaxy S9+Achterkant vervangen (Origineel)€ 59
SamsungGalaxy S9+Batterij vervangen
(Origineel)
€ 69
SamsungGalaxy S9+
(SM-G965F)
Schermreparatie (Origineel)€ 259

Galaxy S9+ Reparatie

Galaxy S9+ scherm vervangen?

Is het glas van uw Galaxy S9+ gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw Galaxy S9+ snel en professioneel vervangen!

Over de Galaxy S9+

De Galaxy S9+ is de opvolger van de Galaxy S8+. Uiterlijk is er weinig veranderd. Zo heeft de Galaxy S9+ aan de voorkant nog steeds zeer dunne randen, waardoor het één en al scherm lijkt. De randen zijn nog iets kleiner geworden, maar het ontwerp is niet veel anders. De vingerafdrukscanner is enigszins verplaatst, wat het gebruik iets natuurlijker maakt. Ook is het scherm van de Galaxy S9+ nog steeds een 6,2 inch Super AMOLED-scherm met een Quad HD+-resolutie van 2960×1440 pixels. De veranderingen zijn vooral intern. Zo heeft de Galaxy S9+ de snelle Exynos 9810 processor van Samsung aan boord. Het RAM geheugen is nu 6GB, in plaats van de 4GB van de S8+. Het camerasysteem is compleet vernieuwd. Er zijn nu twee 12 megapixels camera’s aan de achterkant, in plaats van de enkele camera van zijn voorganger, voor dubbele optische beeldstabilisatie (Dual OIS), verschillende diafragma’s die tegelijk bruikbaar zijn, en 2x optische zoom. Door een nieuwe beeldsensor moeten foto’s opnieuw gedetailleerder worden dan bij zijn voorganger, de Galaxy S8+. Bovendien kan de sensor van de Galaxy S9+ beelden opnemen tot 960 fps, een grote verbetering ten opzichte van de 240 fps van zijn voorganger. Aan de voorkant bevat de Galaxy S9+ een 8 megapixel camera. Verder heeft het toestel een grote 3000 mAh batterij.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de Galaxy S9+ geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw Galaxy S9+ dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top