Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 7
3 mnd garantie
BTW factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus7Achterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus7Batterij vervangenOp aanvraag
OnePlus7Schermreparatie (refurbished)€ 179

OnePlus 7 Reparatie

OnePlus 7 scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 7 met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het AMOLED-scherm van de OnePlus 7 op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 7 scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 7

De OnePlus 7 is een high end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus, en een update op de eerder uitgebrachte OnePlus 6 en OnePlus 6T. Het toestel heeft een AMOLED-scherm met een schermafmeting van 6,41 inch met een resolutie van 2340 x 1080 pixels, een verhouding van 13:6. Het toestel heeft ook opnieuw een vingerafdrukscanner in het scherm. Het toestel bevat verder de snelle en zuinige Snapdragon 855 processor, een nieuwere versie op de Snapdragon 845 van zijn voorgangers, de OnePlus 6 en Oneplus 6T.mAh batterij kan met de Warp Charge-techniek snel worden opgeladen d.m.v. een USB-C poort. De camera voorkant heeft 16 megapixels. Aan de achterkant is een dual camera van maar liefst 48 megapixels, een grote upgrade tegenover de 16MP van zijn voorganger.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 7? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op : 053-3001165 of vul het reparatieformulier in
Back To Top