Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 7 Pro
3 mnd garantie
BTW factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus7 ProAchterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus7 ProBatterij vervangenOp aanvraag
OnePlus7 ProSchermreparatie (refurbished)€ 269

OnePlus 7 Pro Reparatie

OnePlus 7 Pro scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 7 Pro met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het AMOLED-scherm van de OnePlus 7 Pro op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 7 Pro scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 7 Pro

De OnePlus 7 Pro is een high end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus. Het is een update op de eerder uitgebrachte OnePlus 6 en OnePlus 6T, en is de duurdere variant op de OnePlus 7. Het toestel heeft een Fluid AMOLED-scherm met een schermafmeting van 6,67 inch met een resolutie van 3120 x 1440 pixels, een verhouding van 13:6, HDR10+, en met een verversingssnelheid van 90 Hz, wat schermanimaties vloeiender maakt. Het toestel heeft ook opnieuw een vingerafdrukscanner in het scherm. Het toestel bevat verder de snelle en zuinige Snapdragon 855 processor, een nieuwere versie op de Snapdragon 845 van zijn voorgangers, de OnePlus 6 en Oneplus 6T. De 4000 mAh batterij kan met de Warp Charge-techniek snel worden opgeladen d.m.v. een USB-C poort. De camera voorkant heeft 16 megapixels. Aan de achterkant is een triple camera van maar liefst 48 megapixels, een grote upgrade tegenover de 16MP van zijn voorganger. Verder heeft de OnePlus 7 Pro geen notch in het scherm voor de front camera. In plaats daarvan heeft het een front camera die automatisch uit de telefoon schuift.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 7 Pro? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op : 053-3001165 of vul het reparatieformulier in
Back To Top