Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 6T
3 mnd garantie
BTW factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus6TAchterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus6TBatterij vervangenOp aanvraag
OnePlus6TSchermreparatie (refurbished)€ 229

OnePlus 6T Reparatie

OnePlus 6T scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 6T met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het AMOLED-scherm van de OnePlus 6T op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 6T scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 6T

De OnePlus 6T is een high end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus, en is een kleine update op de eerder uitgebrachte OnePlus 6. Het toestel heeft een AMOLED-scherm met een schermafmeting van 6,41 inch, net iets groter dan het scherm van zijn voorganger, met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, een verhouding van 19:9 in plaats van de gebruikelijke 16:9. Hiermee is het scherm iets langwerpiger. Door dunnere randen is de telefoon echter niet echt groter. Ook dit scherm heeft een inkeping in het scherm, ookwel notch genaamd. Deze notch is veel kleiner geworden dan zijn voorganger, en heeft nu de vorm van een druppel. Het toestel bevat verder dezelfde snelle en zuinige Snapdragon 845 processor als de OnePlus 6. De 3700 mAh batterij is iets groter dan de 3300 mAh van de OnePlus 6, en ook deze kan d.m.v. Dash Charge-techniek snel worden opgeladen. De camera aan de voorkant heeft 16 megapixels. Aan de achterkant zijn twee camera’s, een 16 megapixel model met groothoeklens, en een 20 megapixel model met telelens. Het toestel is oplaadbaar d.m.v. een USB-C-poort en Dash Charge.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 6T? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op : 053-3001165 of vul het reparatieformulier in
Back To Top