Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 5T Reparatie
3 mnd garantie
BTW factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus5TAchterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus5TBatterij vervangenOp aanvraag
OnePlus5TSchermreparatie (refurbished)€ 139

OnePlus 5T Reparatie

OnePlus 5T scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 5T met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het AMOLED-scherm van de OnePlus 5T op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 5T scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 5T

De OnePlus 5T is een high end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus, en een update op de eerder uitgebrachte OnePlus 5. Het toestel heeft een AMOLED-scherm met een schermafmeting van 6,01 inch met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een verhouding van 21:9 in plaats van de gebruikelijke 16:9. Hiermee is het scherm iets langwerpiger. Door dunnere randen is de telefoon echter groter. Het toestel bevat verder dezelfde snelle en zuinige Snapdragon 835 processor als zijn voorganger, de OnePlus 5. De 3300 mAh batterij kan d.m.v. Dash Charge-techniek snel worden opgeladen. De camera voorkant heeft 16 megapixels. Aan de achterkant zijn twee camera’s, een 16 megapixel model met groothoeklens, en een 20 megapixel model met telelens. Het toestel is oplaadbaar d.m.v. een USB-C-poort en Dash Charge.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 5T? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op : 053-3001165 of vul het reparatieformulier in
Back To Top