Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 3
3 mnd garantie
BTW factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus3Achterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus3Batterij vervangenOp aanvraag
OnePlus3Schermreparatie (refurbished)€ 119

OnePlus 3 Reparatie

OnePlus 3 scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 3 met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het AMOLED-scherm van de OnePlus 3 op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 3 scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 3

De OnePlus 3 is een high end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus. Het toestel heeft een Amoled-scherm met een schermafmeting van 5,5 inch met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De behuizing is van metaal, waardoor het een stuk degelijker aanvoelt dan zijn voorgangers. Met een Snapdragon 820 processor, is de OnePus 3 sneller en zuiniger dan zijn voorganger. De 3000 mAh batterij kan d.m.v. Dash Charge-techniek worden opgeladen. De camera aan de achterkant en voorkant hebben achtereenvolgens 16 en 8 megapixels. Het toestel is oplaadbaar d.m.v. een USBC-C-poort en Dash Charge.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 3? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top