Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

OnePlus 2 reparatie
Ervaren reparateurs
3 mnd garantie
Originele verlijming
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
OnePlus2Achterkant vervangen Op aanvraag
OnePlus2Batterij vervangenOp aanvraag
OnePlus2Powerknop reparerenOp aanvraag
OnePlus2Schermreparatie (refurbished)€ 89
OnePlus2Simkaarthouder reparerenOp aanvraag
OnePlus2Volumeknoppen reparerenOp aanvraag

Oneplus 2 Reparatie

OnePlus 2 scherm vervangen

Heeft u een OnePlus 2 met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het LCD-scherm van de OnePlus 2 op het glas en de digitizer gelamineerd is, wordt dit in zijn geheel vervangen. Voor de verlijming van een OnePlus 2 scherm, is speciale apparatuur en lijm nodig. Wij beschikken hiervoor over een lijmdoseerapparaat, waarmee het nieuwe scherm op originele  wijze wordt verlijmd. Het scherm wordt vervolgens in een mal geplaatst, zodat deze tijdens drogen van de lijm goed gepositioneerd zit. Deze werkwijze neemt iets meer tijd in beslag dan de veel gebruikte ‘dubbelzijdig tape methode’, maar is voor de OnePlus toestellen de enige juiste methode.

Over de OnePlus 2

De Oneplus 2 is een high-end toestel van de Chinese fabrikant OnePlus. In tegenstelling tot zijn voorganger is de naam niet uitgeschreven als “OnePlus Two”, maar wordt het getal 2 gebruikt in de naam. Het toestel biedt verscheidene verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, de OnePlus One, zoals een krachtiger processor en een ontwerp dat beter bestand is tegen oververhitting. Net als de OnePlus One heeft het een Full HD scherm van 5,5 inch. De OnePlus 2 draait niet meer CyanogenMod, maar het op Android-gebaseerde OxygenOS, dat door OnePlus zelf ontwikkeld is. Voor meer informatie of specificaties van de OnePlus One zie ook dit artikel op Tweakers.net of dit artikel op Wikipedia.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Heeft u andere problemen met uw OnePlus 2? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top