Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Motorola Moto X Style
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
MotorolaMoto X StyleSchermreparatieOp aanvraag

Moto X Style Reparatie

TelePunt

Is het scherm van uw Moto X Style gebarsten, geeft het beeld rare kleuren of strepen, of heeft u veel krassen op uw scherm? Wij kunnen het scherm van uw Motorola Moto X Style professioneel vervangen. Deze  reparatie duurt iets langer dan de gemiddeld. U kunt dus uw toestel het beste langsbrengen en even later weer ophalen. (Opsturen kan natuurlijk ook).

 Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw telefoon? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de Motorola Moto X Style

De Motorola Moto X Style , doet zijn naam eer aan. Het design van deze telefoon is erg mooi. De Motorola Moto X Style is uitgekomen in 2 kleuren: zwart en wit. Vergeleken met de Motorola Moto X Play, heeft de Style meer RAM geheugen en een snellere processor. Met 11,1 millimeter is het toestel wat aan de dikke kant. De batterij is niet zomaar te verwisselen, omdat de achterkant behoorlijk vastgeplakt is. De schermafmeting van de Motorola Moto X Style is 5,7 inch en de resolutie van het scherm 2560 bij 1440 pixels. De Styl.e heeft een werkgeheugen van 3GB en aan opslag 32GB.

Back To Top