Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Motorola Moto X Play
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
MotorolaMoto X PlaySchermreparatieOp aanvraag

Moto X Play Reparatie

TelePunt

Is het scherm van uw Moto X Play gebarsten, geeft het beeld rare kleuren of strepen, of heeft u veel krassen op uw scherm? Wij kunnen het scherm van uw Motorola Moto X Play professioneel vervangen. Deze  reparatie duurt iets langer dan de gemiddeld. U kunt dus uw toestel het beste langsbrengen en even later weer ophalen. (Opsturen kan natuurlijk ook).

 Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw telefoon? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de Motorola Moto X Play

De Motorola Moto X Play is een toestel dat goed presteert. Het toestel heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het design van deze telefoon is erg mooi. De Motorola Moto X Play heeft een betere accu dan de Motorola Moto X Style. Het LCD is helder en heeft goede kleuren. Het toestel heeft een degelijk ontwerp.  De hoge helderheid van het scherm komt goed van pas bij fel zonlicht. De speakers van de telefoon zijn van goede kwaliteit. Met een bescherming tegen water (IP52) is de telefoon redelijk bestand tegen vocht. Met 4G-ondersteuning en NFC heeft de telefoon alles wat je zou moeten verwachten bij een middenklasse telefoon. De schermafmeting van de Motorola Moto X Play is 5,5 inch. Het scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920. De geheugengrootte is 2GB en de opslagcapaciteit 16GB. De cameraresolutie is 21MP (achter) en (voor).

Back To Top