Ga naar hoofdinhoud
LG Nexus 5X
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Origineel LG scherm inclusief zijkanten
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
LGNexus 5XAchterkant - backcover - accudeksel vervangenOp aanvraag
LGNexus 5XSchermreparatieOp aanvraag

Nexus 5X reparatie

Nexus 5X scherm vervangen

De Nexus 5X is een high-end toestel dat LG voor Google produceert. Het toestel staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteit verhouding. Het scherm van de Nexus 5X bestaat uit het glas, de digitizer (de laag die het aanraken van het scherm detecteert)en een LCD scherm (zorgt voor het beeld). Deze zitten samen vastgelijmd in het front-frame. Alles bij elkaar wordt dit de display module of cover assembly genoemd. Het glas en de digitizer zitten op het LCD scherm gelamineerd wat vervangen van alleen het glas of de digitizer vrijwel onmogelijk maakt.

Wij vervangen altijd de complete display module met originele LG onderdelen waardoor u gegarandeerd een origineel toestel van dezelfde kwaliteit terug krijgt. Wij vervangen standaard de buitenrand en alle buttons / knoppen in de buitenrand. Hierdoor is uw toestel weer zo goed als nieuw. Deze reparatie lost zowel een gebarsten scherm als een kapot LCD scherm op.

Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw LG Nexus 5X? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top