Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

LG G6
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Originele LG onderdelen
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
LGG6SchermreparatieOp aanvraag

LG G6 reparatie

Glas en digitizer reparatie

Is het scherm van uw LG G6 gebarsten of heeft u veel krassen op uw scherm? Bij de LG G6 wordt altijd de gehele display module vervangen. (LCD + digitizer). De digitizer is de laag die het aanraken van het scherm detecteert.

LCD scherm reparatie

Geeft het scherm van uw telefoon of tablet geen beeld of rare kleuren? Dan kan het zijn dat uw LCD scherm kapot is. Deze wordt dan tegelijk met het glas en de digitizer vervangen (display module).

Over de LG G6

De LG G6 is een high end toestel van LG. Het heeft een 5,7 inch scherm met een resolutie van 2880×1440. Dit geeft het scherm een schermverhouding van 18:9, in plaats van de gebruikelijke 16:9. Hierdoor is het scherm iets langwerpiger dan de meeste andere telefoons. Verder heeft het een snelle Snapdragon 821 processor, en een 3300 mAh batterij. De camera achterop heeft 13 megapixels, en de camera aan de voorkant heeft 5 megapixels.

Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw LG G6? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top