Ga naar hoofdinhoud
LG G5 reparatie
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Originele LG onderdelen
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
LGG5SchermreparatieOp aanvraag

LG G5 reparatie

Glas en digitizer reparatie

Is het scherm van uw LG G5 gebarsten of heeft u veel krassen op uw scherm? Bij de LG G5 wordt altijd de gehele display module vervangen. (LCD + digitizer). De digitizer is de laag die het aanraken van het scherm detecteert.

LCD scherm reparatie

Geeft het scherm van uw telefoon of tablet geen beeld of rare kleuren? Dan kan het zijn dat uw LCD scherm kapot is. Deze wordt dan tegelijk met het glas en de digitizer vervangen (display module).

Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw LG G5? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de LG G5

De LG G5 is een high end toestel van LG. De LG G5 heeft een vernieuwd semi-modulair ontwerp. Dat betekent dat u de onderkant van de LG G5 kan vervangen door bijvoorbeeld de Cam Plus module, welke een betere grip, meer knoppen, en meer accucapaciteit geeft aan de LG G5, waardoor u beter foto’s kan nemen en u niet meer zorgen hoeft te maken dat de accu van de LG G5 leegraakt. Ook zijn er diverse andere modules beschikbaar voor de LG G5.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top