Ga naar hoofdinhoud
LG G4 scherm
Stofvrije cleanroom
Officiële BTW-factuur
Originele LG onderdelen
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
LGG4 SchermreparatieOp aanvraag

LG G4 reparatie

Glas en digitizer reparatie

Is het scherm van uw LG G4 gebarsten of heeft u veel krassen op uw scherm? Bij de LG G4 wordt altijd de gehele display module vervangen. (LCD + digitizer). De digitizer is de laag die het aanraken van het scherm detecteert.

LCD scherm reparatie

Geeft het scherm van uw telefoon of tablet geen beeld of rare kleuren? Dan kan het zijn dat uw LCD scherm kapot is. Deze wordt dan tegelijk met het glas en de digitizer vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een ander probleem met uw LG G4 ? Is bijvoorbeeld de achterkant stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de LG G4

De LG G4 is de opvolger van de G3, met een behoorlijk aantal verbeteringen. Met name de camera en het scherm zijn sterk verbeterd. Het 5,5″-scherm van de LG G4 is erg scherp en de fotokwaliteit scoort hoog. Het scherm van de LG G4 heeft een verbeterde helderheid en kleurweergave en het contrast is flink verbeterd. Hierdoor is het gebruik in direct zonlicht een stuk gemakkelijker. De camera heeft een aantal uitgebreide opties. De optionele leren achterkant geeft de LG G4 een luxe uitstraling. De accu en geheugenkaart van de LG G4 zijn gemakkelijk te wisselen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top