Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Huawei P30 Lite
Origineel incl. zijkanten
Officiële BTW-factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
HuaweiP30 LiteSchermreparatie€ 99
HuaweiP30 Lite New EditionSchermreparatie€ 99

Huawei P30 Lite Reparatie

Huawei P30 Lite scherm vervangen

Heeft u een Huawei P30 Lite met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het LCD-scherm van de P30 Lite op het glas en de digitizer gelamineerd is kunnen wij alleen de complete display module vervangen. Alleen het glas vervangen is helaas niet mogelijk. Wij plaatsen bij het vervangen van het scherm een originele  Huawei module inclusief frame (zijkanten) en originele batterij.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Is bijvoorbeeld de achterkant van uw Huawei P30 Lite stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de Huawei P30 Lite:

De Huawei P30 Lite is het instapmodel van de P30-serie. Hiervan zijn verschillende uitvoeringen. De P30 Lite 2019 heeft wel de Google Play Store (MAR-L01A/MAR-L21A/MAR-LX1A) en de P30 Lite New Edition 2020  heeft geen Google Play Store meer (MAR-LX1B).

De batterij van de Huawei P30 Lite is niet gemakkelijk verwisselbaar. Deze zit namelijk verlijmd in het toestel. De Originele schermen van de Huawei P30 Lite, worden dan ook geleverd inclusief een vooraf geinstalleerde originele batterij.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top