Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Huawei P20 Lite Reparatie
Origineel incl. zijkanten
Officiële BTW-factuur
Ervaren reparateurs
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
HuaweiP20 LiteSchermreparatie€ 99

Huawei P20 Lite Reparatie

Huawei P20 Lite scherm vervangen

Heeft u een Huawei P20 Lite met een kapot scherm? Dan kunnen wij het scherm voor u vervangen. Omdat het LCD-scherm van de P20 Lite op het glas en de digitizer gelamineerd is kunnen wij alleen de complete display module vervangen. Alleen het glas vervangen is helaas niet mogelijk. Wij plaatsen bij het vervangen van het scherm een originele  Huawei module inclusief frame (zijkanten) en originele batterij.

Heeft u een ander probleem met uw tablet of telefoon?

Is bijvoorbeeld de achterkant van uw Huawei P20 Lite stuk? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Over de Huawei P20 Lite:

De Huawei P20 Lite is het instapmodel van de P20-serie. Dit toestel is een stuk goedkoper, maar heeft toch een zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Het uiterlijk van de Huawei P20 Lite lijkt erg op die van de verwante toestellen (Huawei P20 en P20 Pro). In het toestel kun je 2 simkaarten kwijt, en het geheugen is door middel van een micro-sd kaart uitbreidbaar met 128 GB.

De Huawei P20 lite heeft aan de achterkant 2 camera’s en aan de voorkant een 16 MP camera. De camera’s aan de achterkant maken vooral bij daglicht erg goede kwaliteit foto’s. Deze camera’s hebben een verschillende brandpuntsafstand en ook een verschillende resolutie, nl. 16 MP bij een brandpuntsafstand van 2.2 en 2 MP bij een brandpuntsafstand van 2.4.

Het toestel heeft een werkgeheugen van 4 GB, bij een interne opslag van 64 GB. Dit is voor deze prijsklasse zeker niet slecht.

Het beeldscherm van de Huawei P20 Lite heeft een resolutie van 2280 x 1080 (full hd). De pixeldichtheid is 432 ppi. Het beeldscherm is helemaal naar wens aan te passen via de Android launcher Emui.

De batterij van de Huawei P20 Lite is niet gemakkelijk verwisselbaar. Deze zit namelijk verlijmd in het toestel. De Originele schermen van de Huawei P20 Lite, worden dan ook geleverd inclusief een vooraf geinstalleerde originele batterij.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top