skip to Main Content
Apple iPhone XS
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone XSSchermreparatie
(high grade OLED)
€ 149
AppleiPhone XSSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 259
AppleiPhone XSSchermreparatie (refurbished)€ 219

iPhone XS Reparatie

iPhone XS scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone XS gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen het scherm van uw iPhone XS snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone XS

De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X van Apple. Opnieuw heeft het scherm ronde hoeken, en zit er bovenin een inham voor de frontcamera en enkele sensoren. Het scherm van de iPhone XS is een 5,8 inch HDR OLED-scherm met een resolutie van 2436×1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Ook zit er aan de zijkanten van de iPhone XS zeer weinig ruimte, waardoor de iPhone XS nauwelijks meer dan een scherm lijkt te zijn. De iPhone XS heeft geen homeknop, en het ontgrendelen van de telefoon kan daarom niet met een vingerafdrukscanner. In plaats daarvan moet gezichtsherkenning worden gebruikt met Apple’s Face ID. Deze gebruikt zogenaamde TrueDepth-sensoren, waarmee een 3D-opname wordt gemaakt van het gezicht van de gebruiker. Het moet hierdoor moeilijker zijn de iPhone XS voor de gek te houden. Ook kan het systeem de gebruiker herkennen als deze bijvoorbeeld ineens een bril opdoet, of van haardracht verandert.De iPhone XS heeft een wat snellere variant van de CPU van zijn voorgangers, met 6-cores waarvan 2 gemaakt zijn voor goede prestaties, en 4 voor lichtere taken. Verder ondersteunt de iPhone XS HDR10, Dolby Vision,waterbestendigheid (IP68), draadloos laden met behulp van de Qi-standaard, en kan het sneller laden, tot wel 50% in 30 minuten.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone XS geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone XS dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top
Cart
  • No products in the cart.