Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Apple iPhone XS
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone XS MaxBatterij vervangen€ 69
AppleiPhone XS MaxSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 239
AppleiPhone XS MaxSchermreparatie (refurbished)€ 199
AppleiPhone XS MaxSchermreparatie (copy OLED)€ 149
AppleiPhone XS MaxAchterkant (Compleet met frame)€ 199

iPhone XS Max Reparatie

iPhone XS Max scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone XS Max gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen het scherm van uw iPhone XS Max snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone XS Max

De iPhone XS Max is de opvolger van de iPhone X van Apple. Opnieuw heeft het scherm ronde hoeken, en zit er bovenin een inham voor de frontcamera en enkele sensoren. Het scherm van de iPhone XS Max is een 6,5 inch HDR OLED-scherm met een resolutie van 2688×1242 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Ook zit er aan de zijkanten van de iPhone XS Max zeer weinig ruimte, waardoor de iPhone XS Max nauwelijks meer dan een scherm lijkt te zijn. De iPhone XS Max heeft geen homeknop, en het ontgrendelen van de telefoon kan daarom niet met een vingerafdrukscanner. In plaats daarvan moet gezichtsherkenning worden gebruikt met Apple’s Face ID. Deze gebruikt zogenaamde TrueDepth-sensoren, waarmee een 3D-opname wordt gemaakt van het gezicht van de gebruiker. Het moet hierdoor moeilijker zijn de iPhone XS Max voor de gek te houden. Ook kan het systeem de gebruiker herkennen als deze bijvoorbeeld ineens een bril opdoet, of van haardracht verandert.De iPhone XS Max heeft een wat snellere variant van de CPU van zijn voorgangers, met 6-cores waarvan 2 gemaakt zijn voor goede prestaties, en 4 voor lichtere taken. Verder ondersteunt de iPhone XS Max HDR10, Dolby Vision, waterbestendigheid (IP68), draadloos laden met behulp van de Qi-standaard, en kan het sneller laden, tot wel 50% in 30 minuten.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone XS Max geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone XS Max dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top