Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

Apple iPhone XR
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone XRBatterij vervangen€ 69
AppleiPhone XRSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 149
AppleiPhone XRSchermreparatie (refurbished)€ 129
AppleiPhone XRAchterkant (Compleet met frame)€ 179

iPhone XR Reparatie

iPhone XR scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone XR gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen het scherm van uw iPhone XR snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone XR

De iPhone XR is een het grotere en iets goedkopere broertje van de iPhone XS. Opnieuw heeft het scherm ronde hoeken, en zit er bovenin een inham voor de frontcamera en enkele sensoren. Het scherm van de iPhone XR heeft, in plaats van de OLED van zijn duurdere familieleden, een IPS-scherm met een resolutie van 1792×828 pixels en een pixeldichtheid van 326ppi. Hoewel het ontwerp dichtbij dat van de iPhone XS zit, heeft het scherm iets grotere randen. Net als andere iPhones heeft het scherm geen homeknop waardoor de telefoon wel grotendeels scherm is. De telefoon heeft dan ook geen vingerafdruksensor. In plaats daarvan moet gezichtsherkenning worden gebruikt met Apple’s Face ID. Deze gebruikt zogenaamde TrueDepth-sensoren, waarmee een 3D-opname wordt gemaakt van het gezicht van de gebruiker. Het moet hierdoor moeilijker zijn de iPhone XR voor de gek te houden. Ook kan het systeem de gebruiker herkennen als deze bijvoorbeeld ineens een bril opdoet, of van haardracht verandert. De iPhone XR heeft een wat snellere variant van de CPU van zijn voorgangers, met 6-cores waarvan 2 gemaakt zijn voor goede prestaties, en 4 voor lichtere taken. Verder ondersteunt de iPhone XR het nemen van foto’s met HDR, waterbestendigheid (IP67), draadloos laden met behulp van de Qi-standaard, en kan het sneller laden, tot wel 50% in 30 minuten.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone XR geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone XR dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top