Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iPhone X
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone XBatterij vervangen€ 69
AppleiPhone XSchermreparatie
(high grade OLED)
€ 129
AppleiPhone XSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 219
AppleiPhone XSchermreparatie (refurbished)€ 179
AppleiPhone XAchterkant (Compleet met frame)€ 179

iPhone X Reparatie

iPhone X scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone X gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen het scherm van uw iPhone X snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone X

De iPhone X is een complete vernieuwing van de iPhone lijn van Apple. Zo heeft het scherm ronde hoeken, en zit er bovenin een inham voor de frontcamera en enkele sensoren. Het scherm van de iPhone X is een HDR OLED-scherm met een resolutie van 2436×1125 pixels en een pixeldichtheid van 458ppi. Dat is hoger dan andere iPhones tot nu toe, met ook een betere kleurweergave. Aan de zijkanten zit slechts 4,3mm ruimte, waardoor de iPhone X nauwelijks meer dan een scherm lijkt te zijn. De iPhone X heeft geen homeknop meer, en het ontgrendelen van de telefoon kan daarom niet meer met een vingerafdrukscanner. In plaats daarvan moet gezichtsherkenning worden gebruikt met Apple’s Face ID. Deze gebruikt zogenaamde TrueDepth-sensoren, waarmee een 3D-opname wordt gemaakt van het gezicht van de gebruiker. Het moet hierdoor moeilijker zijn de iPhone X voor de gek te houden. Ook kan het systeem de gebruiker herkennen als deze bijvoorbeeld ineens een bril opdoet, of van haardracht verandert. De iPhone X heeft ook een snellere en bovenal zuiniger CPU dan zijn voorgangers, met 6-cores waarvan 2 gemaakt zijn voor goede prestaties, en 4 voor lichtere taken. Verder ondersteunt de iPhone X HDR10, Dolby Vision, draadloos laden met behulp van de Qi-standaard, en kan het sneller laden, tot wel 50% in 30 minuten.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone X geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone X dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top