Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iphone 8 plus reparatie
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Officiële BTW-factuur
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 8 PlusAchterkant vervangen (compleet met frame origineel)€ 149
AppleiPhone 8 PlusBatterij vervangen€ 69
AppleiPhone 8 PlusSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 149
AppleiPhone 8 PlusSchermreparatie (refurbished)€ 99

iPhone 8 Plus Reparatie

iPhone 8 Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 8 Plus gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen het scherm van uw iPhone 8 Plus snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus is weer een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 7 Plus. Het toestel is samen met de higher end iPhone X en zijn kleine broertje, de iPhone 8, geïntroduceerd. Met o.a. een langere accuduur, draadloos opladen met Qi, en een snellere en vooral zuinigere processor heeft Apple weer wat verbeteringen door kunnen voeren. De iPhone 8 Plus wordt geleverd in de kleuren zilver, spacegrijs, en rosé goud. De iPhone 8 Plus heeft een dubbele 12 Megapixel camera aan de achterkant, met optische beeldstabilisatie. De frontcamera heeft een resolutie van 7 Megapixels, en kan met een resolutie van 1080p (full hd) video op 60 FPS opnemen. Het scherm heeft een resolutie van 1080×1920 pixels (full HD). U kunt bij de iPhone 8 Plus kiezen tussen de 64GB en 256GB uitvoeringen.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 8 Plus geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 8 Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top