Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iphone 7 reparatie
Beste kwaliteit scherm
Ervaren reparateurs
Hoge kwaliteit LCD scherm (OEM)
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 7Batterij vervangen€ 39
AppleiPhone 7Camera (achter) vervangen € 69
AppleiPhone 7Camera (selfie) vervangen € 49
AppleiPhone 7Oplaadpoort vervangen € 59
AppleiPhone 7Schermreparatie (originele kwaliteit)€ 99
AppleiPhone 7Schermreparatie
(refurbished)
€ 89

iPhone 7 Reparatie

iPhone 7 scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 7 gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de het scherm van uw iPhone 7 snel en professioneel vervangen!

Over de iPhone 7

De iPhone 7 is weer een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 6S. Met o.a. een langere accuduur, stof- en spatwaterdichtheid, een snellere processor heeft Apple weer wat verbeteringen door kunnen voeren. De iPhone 7 wordt geleverd in de kleuren zilver, goud, rosé goud, zwart en diepzwart glanzend. De camera van de iPhone 7 heeft optische beeldstabilisatie en een resolutie van 12 Megapixels. De frontcamera heeft een resolutie van 7 Megapixels, en kan met een resolutie van 1080p (full hd) video opnemen. U kunt bij de iPhone 7 kiezen tussen de volgende uitvoeringen: 32GB, 128GB, en 256GB. De Accu heeft een capaciteit van 1960 mAh

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 7 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 7 dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top