Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iphone 6s plus
Snel klaar
Hoge kwaliteit
LCD-scherm (OEM)
Gratis parkeren
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6SAan/uit/volume knop reparatie€ 59
AppleiPhone 6SBatterij vervangen€ 39
AppleiPhone 6SCamera (achter) vervangen € 49
AppleiPhone 6SCamera (selfie) vervangen € 39
AppleiPhone 6SHome knop vervangen (zonder Touch ID)€ 29
AppleiPhone 6SOplaadpoort vervangen € 59
AppleiPhone 6SSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 99
AppleiPhone 6SSchermreparatie (refurbished)€ 79

iPhone 6S Reparatie

iPhone 6S scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6S gebarsten of geeft het beeld rare kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6S snel en professioneel vervangen! U kunt een afspraak maken om langs te komen. Parkeren is gratis. De reparatie duurt ongeveer een half uurtje onder het genot van een kop koffie of thee. Wij gebruiken voor de schermreparatie van alle iPhone toestellen hoge kwaliteit LCD-schermen. Dit zijn OEM-schermen met een goede kleurweergave. OEM-LCD-schermen worden verkregen door originele iPhone-schermen te ‘refurbishen’ ofwel hergebruiken.

Over de iPhone 6S

De iPhone 6S lijkt van de buitenkant erg op de iPhone 6. Aan het design van het toestel is niet veel veranderd. Het toestel is 14 gram zwaarder en 0,2 millimeter dikker dan zijn voorganger. De bediening van het scherm van de iPhone 6S is sterk verbeterd. Door gebruik te maken van meerdere sensoren, kan de iPhone 6S waarnemen hoe hard er gedrukt wordt op het scherm. Dit is een vernieuwing bij touchscreens. Het werkgeheugen van de iPhone 6S is 2x zo groot. De cameraresolutie van de iPhone 6S is ook hoger geworden. Als we het beeldscherm van de iPhone 6S vergelijken met de iPhone 6, dan zijn er niet veel verschillen. Beide iPhones hebben een scherm met een afmeting van 4,7 inch en een resolutie van 1334 x 750 pixels. Wel is de maximale helderheid van de iPhone 6S groter dan bei de iPhone 6. Dit is vooral aangenaam bij fel zonlicht. Het contrast van de iPhone 6S is ook iets hoger.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6S geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6S dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Back To Top