Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iphone 6s plus
Snel klaar
Hoge kwaliteit
LCD-scherm (OEM)
Onderdelen op
voorraad
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6S PlusAan/uit/volume knop reparatie€ 59
AppleiPhone 6S PlusBatterij vervangen€ 49
AppleiPhone 6S PlusCamera (achter) vervangen € 49
AppleiPhone 6S PlusCamera (selfie) vervangen € 39
AppleiPhone 6S PlusOplaadpoort vervangen € 59
AppleiPhone 6S PlusSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 99
AppleiPhone 6S PlusSchermreparatie (refurbished)€ 89

iPhone 6S Plus Reparatie

iPhone 6S Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6S Plus gebarsten of geeft het beeld rare strepen of kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6S Plus snel en professioneel vervangen! Deze reparatie duurt ongeveer 35 minuten. Wij hebben voor u een kop koffie of thee, en u kunt bij ons gratis parkeren. Voor de schermreparatie van iPhone-telefoons, gebruiken wij uitsluitend OEM-LCD’s Deze beeldschermen hebben een betere kleurweergave dan de goedkopere ‘Copy-schermen’. OEM-LCD-schermen worden verkregen door Originele iPhone-schermen te ‘refurbishen’  oftewel hergebruiken.

Kan ook alleen het glas worden vervangen?

Is het  alleen glas van uw iPhone 6S Plus kapot en werkt het touchscreen en de LCD nog? Bij de iPhone 6S Plus is het helaas meestal niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Dit komt omdat het glas, de digitizer, het LCD scherm en het front frame compleet met elkaar verlijmd zijn. De kosten om dit van elkaar te scheiden zijn hoger dan de kosten van een compleet nieuwe display module.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6S Plus geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6S Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top