Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iPhone 6
Snel klaar
Hoge kwaliteit
LCD-scherm (OEM)
Gratis parkeren
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6Aan/uit/volume-knop vervangen € 49
AppleiPhone 6Batterij vervangen€ 29
AppleiPhone 6Homeknop vervangen (zonder Touch ID)€ 19
AppleiPhone 6Oplaadconnector (lightning) vervangen € 49
AppleiPhone 6Schermreparatie (originele kwaliteit)€ 89
AppleiPhone 6Schermreparatie (refurbished)€ 69

iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6 gebarsten of geeft het beeld rare strepen of kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6 snel en professioneel vervangen! U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. De reparatie duurt ongeveer een half uur. U kunt hier desgewenst op wachten onder het genot van een kop koffie of thee. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Wij gebruiken voor alle iPhone telefoons hoge kwaliteit LCD-schermen. Deze LCD-schermen hebben een betere kleurweergave dan de goedkopere ‘Copy-‘schermen. OEM-LCD-schermen worden verkregen door originele iPhone-schermen te refurbishen ofwel te hergebruiken.

Over de iPhone 6

De iPhone 6 is in verhouding met zijn voorgangers een stuk groter. Doordat het toestel goed afgewerkt is , ligt hij toch goed in de hand. De iPhone 6 is wel bijna een millimeter dunner dan de iPhone 5S. Met een gewicht van 129 gram, voelt het toestel vrij licht in verhouding tot zijn grootte. Het scherm heeft een afmeting van 4,7 inch , is erg helder en heeft een goed contrast. De powerknop bevindt zich aan de rechter zijkant en de volumeknoppen aan de linker zijkant. De camera van de iPhone 6 is ook beter dan zijn voorgangers. Wat de accu betreft: deze komt goed uit de tests. Je hoeft dus niet bang te zijn, dat je het eind van de dag niet haalt. De iPhone 6 maakt mooie foto’s. Het scherm heeft een resolutie van 1334 bij 750 pixels. De iPhone 6 heeft een dualcore A8-chip aan boord en 1 GB werkgeheugen.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6 dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top