Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iPhone 6
BTW factuur
Hoge kwaliteit
LCD-scherm (OEM)
Gratis parkeren
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 6 PlusAan/uit/volume knop reparatie€ 59
AppleiPhone 6 PlusBatterij vervangen € 39
AppleiPhone 6 PlusCamera (achter) vervangen € 59
AppleiPhone 6 PlusCamera (selfie) vervangen € 49
AppleiPhone 6 PlusSchermreparatie (originele kwaliteit)€ 99
AppleiPhone 6 PlusSchermreparatie (refurbished)€ 79

iPhone 6 Reparatie

iPhone 6 Plus scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 6 Plus gebarsten of geeft het beeld rare strepen of kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 6 Plus snel en professioneel vervangen!  U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. De reparatie duurt ongeveer een half uur. U kunt hier eventueel op wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Wij gebruiken voor de schermreparatie van de iPhone 6 Plus hoge kwaliteit LCD-schermen. Deze OEM-schermen hebben een betere kleurweergave dan de veelgebruikte goedkopere ‘copy-‘ of AAA-schermen.

OEM (original equipment manufacturer) LCD-schermen worden verkregen door originele iPhones te refurbishen ofwel te hergebruiken.

Kan ook alleen het glas worden vervangen?

Is het  alleen glas van uw iPhone 6 Plus kapot en werkt het touchscreen en de LCD nog? Bij de iPhone 6 Plus is het helaas meestal niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Dit komt omdat het glas, de digitizer, het LCD scherm en het front frame compleet met elkaar verlijmd zijn. De kosten om dit van elkaar te scheiden zijn hoger dan de kosten van een compleet nieuwe display module.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 6 geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 6 Plus dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top