Ga naar hoofdinhoud

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

iPhone 5 scherm
Snel klaar
Hoge kwaliteit
LCD-scherm (OEM)
Gratis parkeren
MerkModelReparatiePrijs inclusief BTW
AppleiPhone 5SAan/uit/volume knop reparatie€ 49
AppleiPhone 5SBatterij vervangen€ 29
AppleiPhone 5SCamera vervangen (achter)€ 39
AppleiPhone 5SCamera vervangen (Selfie-camera)€ 29
AppleiPhone 5SOplaadpoort vervangen € 49
AppleiPhone 5SSchermreparatie€ 59

iPhone 5S Reparatie

iPhone 5S scherm vervangen?

Is het glas van uw iPhone 5S gebarsten of geeft het beeld rare strepen of kleuren? Wij kunnen de display module van uw iPhone 5S snel en professioneel vervangen! Deze reparatie duurt ongeveer 25 minuten. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.Wij gebruiken voor alle iPhones alleen OEM-schermen. Deze LCD’s hebben een betere kleurweergave dan de veel gebruikte ‘Copy’- of AAA-kwaliteit schermen. OEM-LCD-schermen worden verkregen door Originele iPhone-schermen te ‘refurbishen’  oftewel te hergebruiken.

Kan ook alleen het glas worden vervangen?

Is het  alleen glas van uw iPhone 5S kapot en werkt het touchscreen en de LCD nog? Bij de iPhone 5S is het helaas meestal niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Dit komt omdat het glas, de digitizer, het LCD scherm en het front frame compleet met elkaar verlijmd zijn. De kosten om dit van elkaar te scheiden zijn hoger dan de kosten van een compleet nieuwe display module.

Batterij vervangen

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw batterij minder lang meegaat of moeilijk oplaadt. Wij kunnen dan de batterij vervangen voor een nieuwe zodat uw telefoon weer langer mee kan! Hoewel de iPhone 5S geen standaard mogelijkheid heeft om de batterij te vervangen kunnen wij deze wel vervangen.

Overige reparaties

Heeft u een probleem met uw iPhone 5S dat niet op onze prijslijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken dan of we iets voor u kunnen betekenen.

Bel ons op 053-3001165 of vul het reparatieformulier in.
Back To Top